HyperLobby Online System  
  Login :: Create an account
::  Home  ::  Downloads  ::  Your Account  ::  Forums  ::
Navigation

HOME/NEWS:
· News

MANUALS/GUIDES:
· HyperLobby manual
· Tips & Tricks
· Release notes
· Terms Of Service
· License

DOWNLOADS:
· HyperLobby client

SUPPORT:
· Support forum
· Forum search

FORUMS:
· HyperLobby general
· Online competitions
· Community support
· HyperLobby skins
· Supported games

Donations
Donate to support future development and hosting of the HyperLobby

Make donations with PayPal!

Due date: Mar 31
March goal: 150.00
Total receipts: 70.00
Transaction fees: 3.88
Net balance: 66.12
Bellow goal: 83.88
Site currency: USD
44% 

March donations:
20.00
_AH_Jack50.00
Forums

glass bubbler bong numerous model

iTunes issue

Back in Action..need help

What console command does HL send to il2fb.exe to connect..?

Dedicated Server Client LINUX ?

Question about game room addition

password didn't sync with the HL application

Wrong path to game install


HyperLobby Online System: Forums


HyperLobby Online System :: View topic - Error 10060 timeout - Error 11004
Log in Register Forum FAQ Memberlist Search HyperLobby Online System Forum Index
View next topic
View previous topic
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.
Author Message
Scorp
Newbie
Newbie



Joined: Apr 13, 2005
Posts: 1

PostPosted: Wed Apr 13, 2005 3:59 am Reply with quote

I've been graced with this problem for bout half a week now.
I've NEVER had a problem with hyperlobby before.
I've been using hyperlobby for about 2 years now i think.
It seemed to happen right after:
I disabled my network connection while hyperlobby was running
I then reenabled it.
Tried to reconnect to hyperlobby.
Timeout started.
This problem(my case) is not related to my isp.
I've seen posts about this being isp related ,etc...
I've tried all the tricks I know to fix this.
Reinstall of HL, playing with network settings blah blah blah.
I've read all the posts about this problem in these forums.
Is there no fix for this?
Is there some registry setting that might help?

I've being trying the 2 latest versions of hl
win xp pro
sp2
roadrunner cable
 
View user's profile Send private message
Jiri-Fojtasek
Site Admin
Site Admin



Joined: Feb 02, 2003
Posts: 1715
Location: Slovakia

PostPosted: Wed Apr 13, 2005 9:49 am Reply with quote

Scorp wrote:
I've been graced with this problem for bout half a week now.
I've NEVER had a problem with hyperlobby before.
I've been using hyperlobby for about 2 years now i think.
It seemed to happen right after:
I disabled my network connection while hyperlobby was running
I then reenabled it.
Tried to reconnect to hyperlobby.
Timeout started.
This problem(my case) is not related to my isp.
I've seen posts about this being isp related ,etc...
I've tried all the tricks I know to fix this.
Reinstall of HL, playing with network settings blah blah blah.
I've read all the posts about this problem in these forums.
Is there no fix for this?
Is there some registry setting that might help?

I've being trying the 2 latest versions of hl
win xp pro
sp2
roadrunner cable


When you reinstall the HL, you need also reconfigure your firewall to allow HL acces to the internet.

_________________
 
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:       
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum



Powered by phpBB © 2001-2003 phpBB Group
Theme created by Vjacheslav Trushkin
Forums ©