HyperLobby Online System  
  Login :: Create an account
::  Home  ::  Downloads  ::  Your Account  ::  Forums  ::
Navigation

HOME/NEWS:
· News

MANUALS/GUIDES:
· HyperLobby manual
· Tips & Tricks
· Release notes
· Terms Of Service
· License

DOWNLOADS:
· HyperLobby client

SUPPORT:
· Support forum
· Forum search

FORUMS:
· HyperLobby general
· Online competitions
· Community support
· HyperLobby skins
· Supported games

Donations
Donate to support future development and hosting of the HyperLobby

Make donations with PayPal!

Due date: Oct 31
October goal: 150.00
Total receipts: 135.00
Transaction fees: 8.49
Net balance: 126.51
Bellow goal: 23.49
Site currency: USD
84% 

October donations:
Anonymous15.00
OC-Raven/OC-Buzzard_100.00
Phantom15.00
Anonymous5.00
Forums

20 years plus

Unable to connect to server

Looking for a Group RCAF_FB

ERRO NO HOST

cant install HL

cant log in

Frustrating Timeout error

two questions


HyperLobby Online System: Forums


HyperLobby Online System :: View topic - Game connection issue.
Log in Register Forum FAQ Memberlist Search HyperLobby Online System Forum Index
View next topic
View previous topic
Post new topic   Reply to topic
Author Message
Cosmo187
Post Newbie
Post Newbie



Joined: Oct 24, 2010
Posts: 7

PostPosted: Fri Nov 12, 2010 4:50 pm Reply with quote

Reviewed all the forum info prior. Still can't fiqure it out.

I have the latest release.

I am in chat and select active game.

Lockon Boots up and goes into the network play mode with client selected.

HL reads START.

START then eventually turns into error:

"HL cannot connect to the server"

I am using a wireless connnection with all firewall discod.

XP Windows.

Wireless signal strong...

I have used HL B4. So I recall that it slides you right into game play.

OS Name Microsoft Windows XP Professional
Version 5.1.2600 Service Pack 3 Build 2600
OS Manufacturer Microsoft Corporation
System Name COSMO
System Manufacturer Dell Inc.
System Model OptiPlex GX280
System Type X86-based PC
Processor x86 Family 15 Model 4 Stepping 1 GenuineIntel ~2992 Mhz
BIOS Version/Date Dell Inc. A03, 9/17/2004
SMBIOS Version 2.3
Windows Directory C:\WINDOWS
System Directory C:\WINDOWS\system32
Boot Device \Device\HarddiskVolume1
Locale United States
Hardware Abstraction Layer Version = "5.1.2600.5512 (xpsp.080413-2111)"
User Name COSMO\Mr. Riley
Time Zone Mountain Standard Time
Total Physical Memory 4,096.00 MB
Available Physical Memory 2.14 GB
Total Virtual Memory 2.00 GB
Available Virtual Memory 1.96 GB
Page File Space 5.85 GB
Page File C:\pagefile.sys


Not the case here.
Thanks to anyone wanting to assist.


Last edited by Cosmo187 on Sun Nov 14, 2010 7:36 pm; edited 2 times in total 
View user's profile Send private message
KG26_Alpha
Hyper Staff



Joined: Apr 03, 2010
Posts: 566
Location: London

PostPosted: Fri Nov 12, 2010 5:37 pm Reply with quote

What server are you trying to connect to ?

I dont see any Lock on servers up at the moment in HL
 
View user's profile Send private message Visit poster's website
Jiri-Fojtasek
Site Admin
Site Admin



Joined: Feb 02, 2003
Posts: 1729
Location: Slovakia

PostPosted: Fri Nov 12, 2010 5:39 pm Reply with quote

Cosmo try post here some screenshots

_________________
 
View user's profile Send private message Visit poster's website
Cosmo187
Post Newbie
Post Newbie



Joined: Oct 24, 2010
Posts: 7

PostPosted: Mon Nov 15, 2010 8:05 pm Reply with quote

I have tt Comcast, my internet provider, no issues there. I have tt Norton. No issues there.

So I'm not sure what to do at this point.

Any assistance would be appreciated.
 
View user's profile Send private message
Jiri-Fojtasek
Site Admin
Site Admin



Joined: Feb 02, 2003
Posts: 1729
Location: Slovakia

PostPosted: Mon Nov 15, 2010 8:58 pm Reply with quote

Cosmo187 wrote:
I have tt Comcast, my internet provider, no issues there. I have tt Norton. No issues there.

So I'm not sure what to do at this point.

Any assistance would be appreciated.


So HL working for you without problems since you managed to start the game. Are you sure you have installed latest game patches and the game itself is allowed to access the internet ?

_________________
 
View user's profile Send private message Visit poster's website
Cosmo187
Post Newbie
Post Newbie



Joined: Oct 24, 2010
Posts: 7

PostPosted: Mon Nov 15, 2010 9:52 pm Reply with quote

I have all the current updates.

BTW thanks in advance.

FYI...

Ping is 12-25 approx.

Here is my IPCONGIG print.
 
View user's profile Send private message
Cosmo187
Post Newbie
Post Newbie



Joined: Oct 24, 2010
Posts: 7

PostPosted: Mon Nov 15, 2010 9:54 pm Reply with quote

Is this the latest... (Verify).
 
View user's profile Send private message
Cosmo187
Post Newbie
Post Newbie



Joined: Oct 24, 2010
Posts: 7

PostPosted: Mon Nov 15, 2010 10:03 pm Reply with quote

IP info.
 
View user's profile Send private message
Jiri-Fojtasek
Site Admin
Site Admin



Joined: Feb 02, 2003
Posts: 1729
Location: Slovakia

PostPosted: Tue Nov 16, 2010 5:56 pm Reply with quote

If a game cannot connect server there should be some reasons:

1./ Your firewall do not allow connect you game to the internet. You may try temporary disable your firewall to try if its this case and if yes correctly reconfigure game access to the internet
2./ Your ISP or router blocking connect to the game server. You may try use another internet connection to check if it is this cause.
3./ The game server you trying to join do not exists anymore.

There is no other cases and i cannot help you more with this problem.

You may also try game publisher forum there:
http://forums.ubi.com/eve/forums/a/frm/f/38610606

Jiri

_________________


Last edited by Jiri-Fojtasek on Tue Nov 16, 2010 6:08 pm; edited 1 time in total 
View user's profile Send private message Visit poster's website
Cosmo187
Post Newbie
Post Newbie



Joined: Oct 24, 2010
Posts: 7

PostPosted: Tue Nov 16, 2010 6:05 pm Reply with quote

I really appreciate your response.

I've done all that I can do as well. I'll get it eventually.

I think it's my router which is a MAC AIREXPRESS. I use that to get connected to the WWW. I'm sure this is why I have the time Out issue.

Time to buy a PC router and use that.

Again thanks.
 
View user's profile Send private message
Cosmo187
Post Newbie
Post Newbie



Joined: Oct 24, 2010
Posts: 7

PostPosted: Sun Nov 21, 2010 8:03 pm Reply with quote

I am in now... Twisted Evil
 
View user's profile Send private message
Display posts from previous:       
Post new topic   Reply to topic

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum



Powered by phpBB © 2001-2003 phpBB Group
Theme created by Vjacheslav Trushkin
Forums ©